Home Ferma Prezentare Productie Produse Distributie Magazine Contact
 
 
 
   
     
 
Prezentare

Istoric

În 1993 a fost înființată societatea, pornind cu un număr de 5 angajați și cu capital integrat privat. Până în anul 1995, ne-am ocupat cu vânzarea cărnii în stare proaspătă.

Producția preparatelor din carne a demarat în 1995, dupa achiziția spațiilor actuale, în 1993, și al investițiilor în tehnologie de producție.

A urmat în 1997, cumpărarea terenurilor aferente unității, iar în 2000 unitatea de producție a fost dotată cu o linie tehnologică performantă din Austria.

PrezentDacă la început produceam una-doua tone de preparate pe zi, în prezent s-a ajuns la o medie de 35-40 t pe zi. La ora actuală, societatea are un capital de 20 miliarde de lei vechi și un numar de peste 200 angajați din care 80% lucrează în spațiile de producție și 20 % în comerț.

Ferma Zootehnică acordă o atenție deosebită creșterii animalelor în condiții și după cerințele Uniunii Europene. Fluxul de producție începe chiar de la amenajarea
unei moderne infrastructuri moderne la Ferma noastră, de unde provine materia primă.
În ultimii ani, Ferma Zootehnică a devenit o marcă, un nou brand pe piața de producție alimentară din România. Produsele noastre sub această marcă sunt la nivelul standardelor europene și sunt eticheta și exemplul dezvoltării și menținerii pe piață a unui brand autentic românesc.


 
  Home - Ferma - Prezentare - Productie - Produse - Distributie - Magazine - Contact
Copyright 2007: S.C. Ferma Zootehnica S.R.L Baia Mare
site realizat de PINTER VISUAL