MARA MUUU

In anul 2015, Ferma Zootehnica lanseaza pe piata interna o noua gama de produse preparate exclusiv din carne de vita. Prin urmare, va invitam sa incercati produsele fabricate sub brandul Mara-Muuu. Scopul lansarii acestei game a fost acela de a readuce pe mesele romanilor calitatea carnii de vita si gustul mezelurilor de altadata.

Pe langa salamul Victoria, sunca, parizerul si cremvurstii deliciosi, va propunem alte doua specialitati din carne de vita: limba soacrei si aspicul. De asemenea, va invitam sa incercati carnea de vita gata de gatit pentru o masa rapida, gustoasa si sanatoasa.

Carnea proaspata sau cea maturata de vita, vitel sau manzat provine de la bovinele crescute in fermele proprii din judetul Maramures, de aceea calitatea ei este de neegalat. Recomandam cu incredere carnea maturata din parti valoroase precum vrabioara, muschiuletul, antricotul sau T-bone-ul.
Cu intentia de a incuraja un stil de viata mai sanatos, noi va garantam calitatea si gustul brandului Mara-Muuu si va invitam cu mare drag sa vizitati magazinele proprii si cele partenere din toata tara.

X