Istoric

Calitatea si gustul produselor noastre sunt rezultatul experientei acumulate in cei 25 de ani de munca, ambitie si perseverenta. Grija pentru detalii ne-a determinat sa ne ingrijim de tot circuitul de productie, incepand de la cultivarea hranei pentru fermele proprii si pana la implementarea unei retele eficiente de distributie in aproape toata tara.

De la inceputuri, din anul 1993, ne-am ingrijit sa avem cea mai buna materie prima si am inceput mai intai cu cresterea suinelor. Doi ani mai tarziu, mai precis in anul 1995, am inceput activitatea de procesare a carnii, iar in anul 1997 a fost achizitionata prima linie tehnologica de procesare a carnii. In anul 2002 se inaugureaza primele linii moderne de sacrificare a bovinelor si suinelor, dar se deschide si actuala fabrica de preparate din carne.
In anul 2004 incepe implementarea sistemului de management integrat, al standardelor de calitate şi de siguranţa al alimentului pentru desfasurarea activitatilor de abatorizare, transare, productie si comercializare a produselor din carne. In 2007 s-a obtinut autorizarea sanitar-veterinara pentru schimburi intracomunitare cu produse alimentare de origine animala.

Din grija pentru calitatea si siguranta alimentelor pe care le furnizam consumatorilor nostri fideli, in anul 2009 am inaugurat o noua line de abatorizare, iar in anul 2010 fabrica a fost dotata si cu o noua linie de transare.
Azi Ferma Zootehnica este un brand pe piata produselor alimentare din Romania deoarece ofera consumatorilor carne proaspata si produse de calitate care satisfac chiar si cele mai aparte gusturi.

X