FERMA ZOOTEHNICA

De-a lungul timpului, Ferma Zootehnica si-a propus sa multumeasca diferitele preferinte ale consumatorilor, indiferent de cat de aparte sunt acestea, astfel incat acestia sa caute mereu gustul pe care noi il oferim produselor noastre.

Pentru consumatorii nostri fideli am creat peste 200 de produse. Retetele noastre unice sunt realizate in colaborare cu cei mai buni specialisti in domeniu. Unele produse respecta retetele traditionale (tobele, caltabosul, micii sau afumaturile), altele sunt inovative si sunt inspirate din bucataria internationala (salamul Pancetta, aspicul de vita sau salamul Deco). Preparatele marca Ferma Zootehnica se gasesc sub diferite forme: crude, semicrude, afumate, semipreparate si materie prima pentru gatit (vita, porc, pui sau oaie).

Carnea proaspata sau maturata provine majoritar de la animalele crescute in fermele proprii, cu furaje produse in judetul Maramures, prin urmare calitatea si valoarea ei nutritionala este net superioara. Pe langa carnea de porc si cea de pasare (rata, curcan, pui), recomandam carnea de vita datorita calitatilor ei nutritionale deosebite. Pentru retete si gustari mai aparte, Ferma Zootehnica va propune carnea de berbecut sau cea de ied (cotlet, pulpa, etc).
Datorita diversitatii si calitatii produselor noastre, Ferma Zootehnica se afla in plina dezvoltare si isi extinde constant piata de desfacere interna, dar si cea externa. Astfel compania a devenit un furnizor regional important de carne si produse din carne si speram ca ea sa ajunga curand un pilon important in industria carnii din tara.

X